Ria Westdorpe – vv Clinge, zondag 17 nov. 2019

Voorbeschouwing Ria Westdorpe – vv Clinge, zondag 17 nov. 2019

Op zondag 17 november aanstaande speelt Ria Westdorpe een thuiswedstrijd tegen de huidige koploper in deze 4de klasse A, vv Clinge. Deze ploeg heeft 19 punten behaald uit 7 duels. Ria Westdorpe staat op een heel mooie 4de plek, met 13 punten, maar uit slechts 6 wedstrijden. Het kan dus een heel leuk duel worden! Onze mannen zijn de laatste weken bijzonder goed op dreef. Op zondag 10 november jongstleden speelde Ria Westdorpe nog een uitduel tegen vv Hontenisse en won met maar liefst 3-5! vv Clinge speelde toen thuis tegen hekkensluiter Koewacht, en won met 3-0. Bij winst van Ria Westdorpe zou het best eens kunnen, dat de ploeg weer een plekje stijgt. Dat zou te gek zijn! Maar laten we eerst maar eens de wedstrijd spelen en dan zien we wel waar we eindigen. Ik wens alle spelers en de technische staf ontzettend veel sterkte met hun duel tegen vv Clinge op zondag 17 november 2019. De scheidsrechter is dhr. W. Broekhoven.                                                                                 Harry Brouns

De stand, voorafgaand aan deze wedstrijd, is als volgt:

Clinge 7-19 Sluis 6-7
Groede 7-16 IJzendijke 6-6
Breskens 5-15 Hulsterloo 6-6
Ria Westdorpe 6-13 Biervliet 7-3
Oostburg 6-  9 Koewacht 8-0
Hontenisse 6-  8    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.