vv Hontenisse – Ria Westdorpe, zo.10-11-2019

Korte nabeschouwing van vv Hontenisse – Ria Westdorpe, zo.10-11

Op zondag 10 november 2019 speelde onze 1e selectie wederom een uitduel en deze keer was vv Hontenisse onze tegenstander. In het afgelopen weekend, op zondag 3 november, speelde Ria Westdorpe uit tegen vv Koewacht, en won ruim met 0-4. vv Hontenisse speelde op die zondag ook uit tegen vv Breskens, en verloor met 3-0. Vooraf aan deze wedstrijd stond Ria Westdorpe op de mooie 4de plaats in de rangschikking, met 10 punten uit 5 wedstrijden. vv Hontenisse stond op de 6de plek, met 8 punten uit 5 wedstrijden. We hadden ons voorgenomen om er weer vól voor te gaan. De scheidsrechter op deze zondagmiddag was dhr. N. Francke. De wedstrijd begon om 14.30 uur. Voor de wedstrijd heerste er een goed gevoel bij de mannen uit Westdorpe, en dat bleek niet ongegrond. Onze mannen verrasten de gastheren van vv Hontenisse met goed en gevarieerd spel. Ria Westdorpe speelde wederom zoals het sinds lange tijd niet heeft gespeeld! vv Hontenisse voelde zich compleet overdonderd en na 90 minuten stond 3-5 voor Ria Westdorpe op het bord. Wéér een overwinning! De vreugde was enorm groot. Samed had 3x gescoord voor de ploeg uit Westdorpe, en Jimmy Cuneyt 1x, evenals Tollie, die ook 1x scoorde. Wat een weelde! Dit werd nog lang achteraf gevierd!! Door deze uitslag staan wij nog steeds op de prachtige 4de plaats in de rangschikking, met 13 punten uit slechts 6 duels! Complimenten voor het hele team en de technische staf! Komend weekend, op zondag 17 november 2019, spelen we weer eens thuis, en deze keer is de koploper vv Clinge onze tegenstander. Maar wij zijn voor niemand bang en treden iedere ploeg met een flinke portie strijd tegemoet. We zullen wel zien wat het wordt!                                                 Harry Brouns

Andere uitslagen op deze zondag 10 nov. waren als volgt: IJzendijke-Biervliet: 1-0, Sluis-Groede: 0-2, Clinge-Koewacht: 3-0, en Breskens-Hulsterloo: 3-0.

De stand in deze klasse is nu als volgt:

Clinge 7-19 Sluis 6-7
Groede 7-16 IJzendijke 6-6
Breskens 5-15 Hulsterloo 6-6
Ria Westdorpe 6-13 Biervliet 7-3
Oostburg 6-  9 Koewacht 8-0
Hontenisse 6-  8    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.