vv Koewacht – Ria Westdorpe, zo. 03-11-2019

Korte nabeschouwing van vv Koewacht – Ria Westdorpe, zo. 3-11

Op zondag 3 november 2019 speelde de ploeg van Ria Westdorpe een uitwedstrijd tegen vv Koewacht. Tijdens het afgelopen weekend, op zondag 27 oktober 2019 had Ria Westdorpe nog een thuiswedstrijd gespeeld, en s.v. Oostburg was de tegenstander. Onze mannen wonnen in een doelpuntrijk duel met 4-3! vv Koewacht speelde op die dag uit tegen Hulsterloo en verloor nipt met 1-0. In de huidige ranglijst stond Ria Westdorpe, voorafgaand aan deze wedstrijd tegen vv Koewacht, op een mooie 5de plaats, met 7 punten uit 4 duels. vv Koewacht stond op de laatste plek, met nog 0 punten uit 6 wedstrijden. De scheidsrechter van dienst was dhr. J. Bon. Ria Westdorpe was er natuurlijk alles aan gelegen om ook deze wedstrijd te winnen en begon fanatiek aan het duel. Samed van Ria Westdorpe was vandaag bijzonder op dreef en hij zorgde persoonlijk voor de 1-0, en de 2-0. Dat zag er al goed uit. Verder in de wedstrijd zorgde Tollenay voor de 3-0, en kon er bijna niets meer mis gaan voor de mannen uit Westdorpe. Maar de koek was nog op, en Kerim deed nog een duit in het zakje, door de 4-0 te scoren. Dit was tevens de eindstand van dit duel. Alweer een overwinning voor de ploeg uit Westdorpe. In de stand is Ria Westdorpe inmiddels gestegen naar de 4de plaats! met 10 punten uit 5 wedstrijden. Dat hebben we al lang niet meer meegemaakt! Mannen, een enorm compliment voor jullie en ook voor de technische staf! Ga zo door, en komend weekend, op zondag 10 november 2019, spelen we wederom een uitduel, en dan is vv Hontenisse onze tegenstander. Het zal niet gemakkelijk worden, maar laten we maar uitgaan van onze eigen kracht!                     Harry Brouns

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Sluis-Clinge: 1-3, Breskens-Hontenisse: 3-0, Oostburg-Hulsterloo: 9-0!!, en Biervliet-Groede: 0-2.

De stand in deze klasse is nu als volgt:

Clinge 6-16 Sluis 5-7
Groede 6-13 Hulsterloo 5-6
Breskens 4-12 IJzendijke 5-3
Ria Westdorpe 5-10 Biervliet 6-3
Oostburg 6-  9 Koewacht 7-0
Hontenisse 5-  8    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.