vv Koewacht – Ria Westdorpe, zondag 3-11

Voorbeschouwing van vv Koewacht – Ria Westdorpe, zondag 3-11

Op zondag 3 november 2019 speelt Ria Westdorpe een uitwedstrijd tegen vv Koewacht. Afgelopen weekend, op zondag 27 oktober 2019, speelde vv Koewacht nog uit tegen Hulsterloo, en verloor met 1-0. De mannen uit Koewacht staan in deze 4de klasse A troosteloos onderaan, met 0 punten uit 6 wedstrijden, en een doelsaldo van -17! Ria Westdorpe speelde op die zondag, 27 oktober 2019, thuis tegen s.v. Oostburg en won spectaculair met 4-3! Zij staan op de ranglijst op een mooie 5de plek, met 7 punten uit 4 duels, en een doelsaldo van +1. In principe zou je dus mogen verwachten dat Ria Westdorpe in staat moet zijn om die wedstrijd te winnen, maar onderschat nooit een tegenstander, dat is de regel!! Je weet maar nooit hoe een koe(wacht) een haas vangt!! Ik wens in ieder geval alle spelers en de technische staf ontzettend veel sterkte met hun duel in Koewacht!    Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.