Ria Westdorpe – s.v. Oostburg, zo.27-10

Korte nabeschouwing van Ria Westdorpe – s.v. Oostburg, zo.27-10

Op zondag 27 oktober 2019 speelde Ria Westdorpe een thuiswedstrijd. Deze keer was s.v. Oostburg de tegenstander. Het was voor Ria Westdorpe het 4de duel van deze competitie en voor s.v. Oostburg was het de 5de wedstrijd. Op de ranglijst, voorafgaand aan dit duel, stond s.v. Oostburg op de 5de plek, met 6 punten uit 4 duels. Ria Westdorpe stond op de 7de plaats, met 4 punten, maar uit slechts 3 wedstrijden. De wedstrijd begon om 14.30 uur en de wedstrijd stond onder de leiding van dhr. J. W. Brummer. Het zou een wedstrijd worden met veel doelpunten. Al in de 2de minuut scoorde Jochem van der Meul de 0-1 voor s.v. Oostburg! En een kwartier later was het al 0-2 voor s.v. Oostburg, door een doelpunt van Mark Basting. Maar toch gaf de ploeg uit Westdorpe de hoop niet op, en dat resulteerde in de 25e minuut in de 1-2, gescoord door Samed. Vol goede moed streed Ria Westdorpe verder. In de 34e minuut was het good old Tommy de Smet, die voor de gelijkmaker zorgde: 2-2. Maar nog net voor het rustsignaal was het Sander de Dobbelaere, die voor de 2-3 voorsprong voor s.v. Oostburg zorgde. Na de thee gaf Ria Westdorpe het bepaald niet op, en na kansen aan beide kanten, was het Tollenay Sahin, die na 53 minuten voor de 3-3 zorgde. Wat een strijd! Hoe zou het aflopen?? Nou, het liep voor Ria Westdorpe bijzonder goed af, want in de 90e minuut zorgde wederom Tollenay Sahin voor het slot akkoord: 4-3 voor de ploeg uit Westdorpe!! De wedstrijd zat er op en door dit resultaat steeg Ria Westdorpe naar een fraaie 5de plek in deze 4de klasse A, met 7 punten uit 4 duels!!                                        Harry Brouns

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Clinge-IJzendijke: 5-2, Hulsterloo-Koewacht: 1-0, Groede-Breskens: 2-4, en Hontenisse-Biervliet: 3-2.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.