Ria Westdorpe – vv Oostburg, zo. 27-10-2019

Voorbeschouwing van Ria Westdorpe – vv Oostburg, zo. 27-10-2019

Op zondag 27 oktober 2019 speelt Ria Westdorpe een thuiswedstrijd tegen sv Oostburg. Op zondag 20 oktober was er maar één duel gepland, namelijk Koewacht tegen Clinge. Op zondag 13 oktober had Ria Westdorpe nog uitgespeeld tegen vv IJzendijke, en met 0-1 gewonnen. s.v. Oostburg had op die dag thuis gespeeld tegen Groede en met 1-2 verloren. Momenteel staat s.v. Oostburg op de 5de plek in de rangschikking, met 6 punten uit 4 duels. Ria Westdorpe staat op de 7de plaats, met 4 punten, maar uit slechts 3 wedstrijden! Er moet iets mogelijk zijn voor de mannen uit Westdorpe op zondag 27 oktober aanstaande! Ik wens in ieder geval de gehele ploeg en de technische staf ontzettend veel succes met hun wedstrijd tegen s.v. Oostburg op zondag 27 oktober!!!                                                               

Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.