vv IJzendijke – Ria W. zondag 13-10-2019

Korte nabeschouwing van vv IJzendijke – Ria W. zondag 13-10-2019

Op zondag 13 oktober 2019 speelde Ria Westdorpe een uitwedstrijd tegen vv IJzendijke. Het was voor vv IJzendijke het 4de duel in deze competitie en voor Ria Westdorpe het 3de duel. Afgelopen seizoen troffen beide ploegen ook al 2x op elkaar. Zowel in IJzendijke als in Ria Westdore won vv IJzendijke met 1-0. Wij wilden dus duidelijk iets rechtzetten. Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat Ria Westdorpe veel beter was dan vv IJzendijke. Ze creëerden kans op kans, maar doelpunten bleven vooralsnog uit. Toen scoorde Mousti namens Ria Westdorpe de verlossende 0-1! Die stand bleef overeind tot en met de 90e minuut. Weer 3 punten erbij voor Ria Westdorpe! De spelers verlieten moegestreden, maar gelukkig het veld en konden gaan genieten van een warme douche!! Komend weekend op zondag 20 oktober 2019 volgt er een moeilijk uitduel tegen Hontenisse. Wij gaan er in ieder geval weer vol voor.                                     Harry Brouns

Andere uitslagen in deze klasse waren als volgt: Sluis-Hulsterloo: 3-1, Hontenisse-Clinge: 0-0, Oostburg-Groede: 1-2, en Koewacht-Biervliet: 0-5!

De stand in deze 4de klasse A is na dit weekend als volgt:

Groede 4-10 Hulsterloo 3-3
Clinge 3-7 Biervliet 4-3
Sluis 4-7 IJzendijke 4-3
Breskens 2-6 Koewacht 4-0
Oostburg 4-6    
Hontenisse 3-5    
Ria Westdorpe 3-4    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.