Ria Westdorpe – s.v. Sluis, zondag 6-10-19

Voorbeschouwing van Ria Westdorpe – s.v. Sluis, zondag 6-10-19

Op zondag 6 oktober aanstaande speelt de 1e selectie van Ria Westdorpe een thuisduel tegen s.v. Sluis. Afgelopen zondag 29 september 2019 waren onze mannen vrij. s.v. Sluis speelde op die zondag thuis tegen vv Koewacht en won met 4-2. In de rangschikking neemt vv Sluis de 6de plek in, met 3 punten uit 2 duels. Wij staan op de 8e plaats, met o punten, maar uit slechts 1 duel. We zullen er alles aan doen, om deze wedstrijd winnend af te sluiten. We willen tenslotte aansluiting houden. Ik wens de gehele selectie en de technische staf dan ook veel succes met hun wedstrijd op zondag 6 oktober, thuis tegen vv Sluis!!                                                                             Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.