Ria Westdorpe – vv Breskens, zondag 22-9-19

Nabeschouwing van Ria Westdorpe – vv Breskens, zondag 22-9-19

Het was voor beide teams de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen 2019-2020. Afgelopen seizoen hadden beide ploegen elkaar ook al 2x getroffen. In Westdorpe werd het een 1-3 overwinning voor vv Breskens en in Breskens werd het 4-1 voor de thuisclub. We wilden dus graag iets rechtzetten. We gingen het duel vol enthousiasme in. De 1-0 voor Ria Westdorpe werd gescoord door Tommy de Smet! Maar Jan Meijaard van vv Breskens zorgde voor de gelijkmaker: 1-1. Toch kwam de ploeg uit Westdorpe weer op voorsprong door een doelpunt van Kell Schalken! 2-1! Wat een weelde! Maar uiteindelijk zorgde Nouredine Zaha van vv Breskens voor zowel de 2-2, als ook voor de 2-3 eindstand. Enorm jammer, het had zo mooi kunnen zijn. Maar aanvoerder Tommy de Smet zei achteraf toch voldoende perspectief te zien voor de toekomst!! Dat is goed, altijd optimistisch blijven! Op naar de volgende wedstrijd op zondag 6 oktober 2019, en dat wordt wederom een thuiswedstrijd, en deze keer tegen promovendus vv Sluis. Ik wens alvast de gehele ploeg en de technische staf veel succes op die zondag. Op zondag 29 september aanstaande zijn we vrij en hoeven niet in actie te komen.                                                 Harry Brouns

Andere uitslagen in deze 4de klasse A waren vandaag als volgt: Oostburg-Sluis: 2-0, Koewacht-Hontenisse: 0-1, Groede-IJzendijke: 7-1!, en Biervliet-Clinge: 0-3.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.