Ria Westdorpe – vv Breskens

     Voorbeschouwing van Ria Westdorpe – vv Breskens, zondag 22-09-2019

Op zondag 22 september 2019 zal Ria Westdorpe de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen 2019-2020 spelen. Het wordt een thuiswedstrijd tegen vv Breskens. In het afgelopen seizoen troffen deze beide teams elkaar 2x in de competitie. In Breskens werd het 4-1 voor de thuisploeg, en in Westdorpe werd het ook een nederlaag voor Ria Westdorpe: 1-3. In deze 4de klasse A van het zondagvoetbal zijn nog maar 11 ploegen vertegenwoordigd. Dat betekent dus maar 20 wedstrijden per seizoen in plaats van de gebruikelijke 26 wedstrijden. Maar er is ondertussen iets georganiseerd, zodat iedere ploeg 3 wedstrijden meer erbij krijgen. Dus 23 wedstrijden per seizoen. Alle Brabantse teams zijn verdwenen. In deze klasse staan alleen nog maar teams uit Zeeuws-Vlaanderen. Ik wens de gehele selectie en de technische staf heel veel succes met hun 1e wedstrijd van het seizoen!!                                                                        Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.