Ria W. – vv Philippine,

Voorbeschouwing 2de bekerduel Ria W. – vv Philippine, zondag 8 sept. 2019

Op zondag 8 september aanstaande speelt Ria Westdorpe hun 2de bekerwedstrijd. Tegenstander is dan vv Philippine. Deze ploeg speelt in de 3de klasse A van het zondagvoetbal. Het zal een hele kluif worden. Afgelopen zondag 1 september 2019 speelde Ria Westdorpe de 1e bekerwedstrijd, uit bij Aardenburg. Het werd een ruime overwinning voor de mannen uit Westdorpe: 1-5! Eén dag eerder, zaterdag 31 augustus 2019, had vv Philippine thuis ook hun 1e bekerduel gespeeld tegen vv Cadzand, en ook ruim gewonnen met 5-2. Zaterdag 7 september aanstaande speelt vv Cadzand thuis tegen Aardenburg. We zullen zien hoe het allemaal zal gaan en ik wens de gehele selectie en de technische staf ontzettend veel sterkte met hun wedstrijd tegen vv Philippine op zondag 8 september aanstaande.                                                              Harry Brouns

Stand in deze bekerpoule:

  1. Ria W. 1-3  +4
  2. vv Philippine 1-3  +3
  3. Cadzand 1-0  -3
  4. Aardenburg 1-0  -4
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.