Voorbeschouwing 1e bekerduel Aardenburg – Ria Westdorpe, zo. 01-09-2019

Op zondag 1 september aanstaande speelt de selectie van Ria Westdorpe hun eerste bekerwedstrijd in het nieuwe seizoen. De tegenstander is Aardenburg. De andere tegenstanders in de poule van Ria Westdorpe zijn vv Philippine en Cadzand. De club uit Aardenburg komt uit in de zondag 5de klasse A, en eindigde afgelopen seizoen op de 12de plaats. vv Philippine komt uit in de 3de klasse A van het zondagvoetbal, en had het afgelopen seizoen een wisselend verloop. Ze eindigden uiteindelijk op de 9de plaats. vv Cadzand komt uit in de zaterdag 4de klasse A, en ze eindigden afgelopen seizoen op de 14de en laatste plaats. We beginnen zondag aanstaande eerst maar eens aan de uitwedstrijd tegen Aardenburg. We zullen er alles aan doen om die wedstrijd winnend af te sluiten. Daarom wens ik dan ook de gehele selectie en de technische staf ontzettend veel succes met dit duel!!!

Trouwens: het eerste duel van de nieuwe competitie vindt plaats op zondag 22 september met een thuisduel tegen vv Breskens!                                 Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.