KVV Zelzate vs Beloften van Club Brugge

Korte nabeschouwing van het oefenduel tussen KVV Zelzate en de beloften van Club Brugge, donderdag 27-07-2019 velden RIA-W Westdorpe

Dit was een wedstrijd met het accent op het woord “oefen”. Tijdens de 1e helft speelden de Beloften van Club Brugge veel beter dan het team van KVV Zelzate. De ene aanval volgde op de andere, maar doelpunten vielen er niet. Je zag toch een verschil qua niveau tussen beide ploegen. KVV Zelzate kwam maar zelden tot iets wat op een aanval leek. De mannen van Club Brugge combineerden naar hartenlust, maar dat werd vaak te ver doorgevoerd. De tweede 45 minuten was de verhouding tussen beide ploegen wat gelijkwaardiger. Er was aan beide kanten behoorlijk gewisseld. KVV Zelzate kwam duidelijk beter in de wedstrijd, maar het bleef toch vaak kaatsen tussen spelers, maar echte kansen vielen er niet te noteren. Het werd eigenlijk steeds saaier. De temperatuur werkte natuurlijk ook niet mee, en er waren daarom tijdens de wedstrijd enkele momenten ingelast voor een drinkpauze. Na 90 minuten stond nog steeds de 0-0 op het scorebord, en waren zowel de spelers als de toeschouwers blij dat de wedstrijd ten einde was !!!

klik hier voor foto’s van het duel

                              Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.