RIA-W afgelast, wat gebeurde er verder…

Verschillende successen tegenstanders van Ria Westdorpe in het rechterrijtje                                              op zondag 6 maart 2016

Ria Westdorpe kwam zelf op deze zondag 6 maart niet in actie tegen Internos, vanwege afgelasting van de wedstrijd. Daarom werd er aandachtig gekeken naar de resultaten van de ploegen in het rechterrijtje. FC Bergen verloor ruim van Hoeven: 7-2. Dat was al gunstig voor Ria. Terneuzen speelde uit tegen BSC, en verloor toch wel verrassend: 1-0. Alliance moest uit naar Zundert, de nr. 2 van deze 3de klasse, en haalde een zeer verrassend gelijkspel: 1-1. Jammer voor Ria Westdorpe, dat BSC en Alliance toch punten hadden behaald. Maar uiteindelijk is het toch zo, dat Ria zichzelf zal moeten redden. Op zondag 13 maart volgt er een héél cruciaal duel voor de ploeg uit Westdorpe. We spelen dan uit tegen een directe concurrent, namelijk FC Bergen. Zouden we deze wedstrijd kunnen winnen, dan zijn we absoluut op de goede weg voor lijfsbehoud in deze klasse. Alliance moet dan uit tegen Internos, ook een zware tegenstander. BSC moet uit tegen Patrijzen. De stand op dit moment in het rechterrijtje is alsvolgt:

Terneuzen 16-18
FC Bergen 17-17
Ria Westdorpe 17-17
BSC 17-15
Alliance 17-15
Patrijzen 18-9
Luctor’88 17-8

Harry Brouns

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.