RIA-W1 in “The Winning Mood”

Afgelopen zondag, 28 februari, heeft onze hoofdmacht een sensationele overwinning behaald in Roosendaal tegen Alliance 1: 0-4 !!!! Om bij te blijven in de stand, moest Ria Westdorpe wel winnen in Roosendaal, en dat gebeurde dan ook. Ria staat nu op een 10de plaats met 17 punten uit 17 duels. Alliance staat op de 11de plaats met 14 punten uit 16 duels. Komend weekend, op zondag 6 maart speelt Ria thuis tegen Internos. We zullen proberen om weer 3 punten te halen, maar Internos is een gevaarlijke ploeg. Alliance speelt die zondag uit tegen Klundert, de nr. 2 van dit moment. BSC speelt thuis tegen vv Terneuzen, en Bergen moet uit tegen Hoeven. De stand na dit komende weekend kan dus weer enorm veranderen. Op dit moment is de stand in het rechterrijtje als volgt:

Terneuzen 15-18
FC Bergen 16-17
Ria Westdorpe 17-17
Alliance 16-14
BSC 16-12
Patrijzen 17-9
Luctor’88 16-8

Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.