Philippine 1 – RIA-W 1  19-4-2015

Philippine legt onsamenhangende hoofdmacht over de knie

Het derdeklasserschap werd vorige week veilig gesteld. Een uitgelezen kans dus om wat andere spelers in de basis op te stellen. Die inpassingen pakte faliekant fout uit en leidde hier en daar tot wat frustraties. En tot een onsamenhangend geheel. De gastheren profiteerden daar met name in de eerste helft ten volle van. Waren de baas en gingen met 3-0 op het scorebord aan de thee om vervolgens met een 4-0-overwinning te finishen.

 Het feestje voor Philippine kreeg al na tien minuten gestalte. Een rake inzet van Maarten van Hecke betekende 1-o. In dat korte tijdsbestek werd al duidelijk dat de mannen uit het mosseldorp veel gedrevener waren dan de onzen. Wonnen veelal de duels en waren heer en meester op het middenveld. De 2-0 in de 22e minuut was er een logisch gevolg van. Maker van deze goal was Stefan van de Boor. Een klein kwartier later kreeg Dennis de Nooijer vrije doorgang. En ook hij benutte zijn vrijheid ten volle (3-0).

Na de rust duurde het tot in de 54e minuut eer 4-0 op de borden verscheen. Maker was Maarten van Hecke door onberispelijk een strafschop achter invaller doelman Gert-Jan Vael te schieten. Vael kreeg de rol als keeper toegewezen omdat  vaste doelman Mike Danschutter van leidsman Reinier de Vlaam uit Breda een rode kaart voorgehouden was. Na dit wapenfeit mocht de wedstrijd als ‘dood’ bestempeld worden.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik hier)

RIA: Mike Danschutter (54. Gert-Jan Vael), Sebastiaan Vanhijfte, Thenselo Uranie, Rodrian Uranie, Cüneyt Kursun, Metin Yavuz, Tommy de Smet (46. Kenneth Vera de Meester)Jos Westerhout, Remy de Die (60. Salim Hamidi),  Yannick Vanhijfte (46. Roniël Uranie). Wisselspeler: Soufian Dooms.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.