Ria Westdorpe – vv ODIO, zondag 22 oktober 2017

 Korte nabeschouwing van Ria Westdorpe – vv ODIO, zondag 22 oktober 2017

                             

Op zondag 22 oktober speelden we weer een thuisduel, en nu tegen vv ODIO uit Ossendrecht. Deze ploeg is nieuw in onze 4de klasse A. Vorig seizoen speelden ze nog in de 4de klasse B van het zondagvoetbal.
Momenteel staan ze op de 6de plaats in de rangschikking, met 7 punten uit 4 duels. Wij staan op de 13de plaats, met nog steeds 0 punten uit 4 duels. Afgelopen weekend won vv ODIO met 2-3, uit bij vv Oostburg, en wij verloren uit bij NSV met 1-0.
Het wordt tijd voor ons team om punten te gaan halen. Het seizoen is weliswaar nog jong, maar je kunt daar nooit te vroeg mee beginnen.
Het team en de technische staf willen er in ieder geval alles aan doen, dat staat vast. De scheidsrechter op deze zondag 22 oktober was dhr. W. Grinwis. De eerste 20 minuten ging het spel op en neer. Stijn Eggermont en Jens Knibbeler raakten vervolgens met afstandsschoten de lat!!
ODIO werd daarna sterker en scoorde nog 2x voor het rustsignaal. Snel na de rust werd het 0-3 voor ODIO uit een voorzet die binnen waaide! Daarna kregen wij een penalty toegekend, en die werd benut door Micky Imandt. 5 Minuten later zorgde Aimad uit een vrije trap zelfs voor de 2-3. Maar jammer genoeg had dit korte succes geen vervolg. Wij kregen geen echte kansen meer en iets later gooide ODIO de wedstrijd op slot door de 2-4 te scoren. Door deze verliespartij belandden we uiteindelijk op de laatste plek in de rangschikking. De komende trainingen toch weer alles geven en ons proberen op te laden voor volgende week zondag, 29 oktober 2017, wanneer we wederom thuis spelen tegen vv Steen. Zullen we dan onze eerste punten kunnen behalen??

Harry Brouns

Gepost in Algemeen, RIA-W1 | Reacties uitgeschakeld voor Ria Westdorpe – vv ODIO, zondag 22 oktober 2017

Ria Westdorpe – ODIO, zondag 22 oktober 2017

Voorbeschouwing van Ria Westdorpe – ODIO, zondag 22 oktober 2017

                        

Op zondag 22 oktober 2017 spelen we een thuiswedstrijd tegen vv ODIO uit Ossendrecht. Deze club is nieuw in de 4de klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1.

Afgelopen seizoen speelde ODIO nog in de 4de klasse B. Op zondag 15 oktober speelde ODIO uit tegen vv Oostburg, en  won met 2-3. Wij speelden toen uit tegen NSV uit Nispen, en verloren nipt met 1-0.
ODIO staat momenteel op de 6de plaats in de rangschikking, met 7 punten uit 4 duels, en wij op de 13de plaats, met nog steeds 0 punten uit 4 wedstrijden. Het wordt hoog tijd om punten te gaan halen, maar we kunnen niet meer dan ons uiterste best doen.
We hebben in onze klasse maar 1 ploeg die nog onder ons staat, en dat is VIVOO. Zij verloren op zondag 15 oktober thuis van Steen, met maar liefst 0-5!
Het team dat 1 plaats boven ons staat is Nieuw Borgvliet. Zij hebben na 4 duels ook maar slechts 1 punt. Dus er is nog van alles mogelijk!!
Ik wens dan ook alle spelers en de technische staf van Ria Westdorpe véél succes op zondag 22 oktober 2017 met hun wedstrijd tegen ODIO!!

Harry Brouns

Gepost in Algemeen, RIA-W1 | Reacties uitgeschakeld voor Ria Westdorpe – ODIO, zondag 22 oktober 2017

NSV – Ria Westdorpe, zondag 15 oktober 2017

Korte nabeschouwing van NSV – Ria Westdorpe, zondag 15 oktober 2017

                     

Op zondag 15 oktober 2017 speelden we een uitwedstrijd tegen NSV uit Nispen. Deze ploeg is nieuw in deze 4de klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1. In het afgelopen seizoen speelde deze club in de 4de klasse B van het zondagvoetbal, en eindigde aan het eind van dat seizoen op de 10de plaats.

De letters NSV staan voor Nispense Sport Vereniging. Voorafgaand aan dit duel, stond deze ploeg op de 5de plaats in de rangschikking, met 6 punten uit 3 wedstrijden. Wij stonden op de teleurstellende 13de plek, met 0 punten uit 3 duels. Het zou dus een moeilijke klus worden om vandaag punten te behalen, maar we hadden ons voorgenomen om er alles aan te doen.

Scheidsrechter op deze middag was dhr. C. den Ridder. Tijdens de wedstrijd hebben we er alles aan gedaan om het tij te keren, maar aan het eind stonden we weer met lege handen. We verloren nipt, met 1-0. Er had misschien een gelijkspel in gezeten, maar het mocht niet zo zijn. Komend weekend spelen we thuis tegen ODIO uit Ossendrecht. We moeten hoop houden en het niet opgeven!

Andere uitslagen op deze zondag 15 oktober in deze 4de klasse A waren: Clinge-Koewacht: 1-1, Grenswachters-WVV’67: 2-0, Groede-IJzendijke: 1-2, Nieuw Borgvliet-METO: 1-2, Oostburg-ODIO: 2-3, en VIVOO-Steen: 0-5.

Harry Brouns

De stand is na vandaag als volgt:

Grenswachters 4-12 WVV’67 4-6
METO 4-10 Steen 4-4
NSV 4-9 Oostburg 4-4
IJzendijke 4-9 Clinge 4-4
Koewacht 4-8 Nieuw Borgvliet 4-1
ODIO 4-7 Ria Westdorpe 4-0
Groede 4-6 VIVOO 4-0

 

 

 

 

Gepost in Algemeen, RIA-W1 | Reacties uitgeschakeld voor NSV – Ria Westdorpe, zondag 15 oktober 2017

Nieuwe Clubs in 4e klasse A

Gepost in Algemeen, RIA-W1 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Clubs in 4e klasse A

NSV – Ria Westdorpe, zondag 15 oktober 2017

Voorbeschouwing van NSV – Ria Westdorpe, zondag 15 oktober 2017

Op zondag 15 oktober aanstaande, spelen we een uitwedstrijd tegen NSV uit Nispen.

Deze club speelde afgelopen seizoen in de 4de klasse B, en eindigde aan het slot van het seizoen op de 10de plaats.

De club is opgericht in 1921 en speelt in het geel-zwart op het complex Sportpark de Wallen in Nispen. De trainer van deze ploeg is Andy Wierikx. Afgelopen weekend, op zondag 8 oktober, speelde NSV uit tegen vv Steen, en wij thuis tegen Grenswachters. NSV won met 1-2 in St. Jansteen, en wij verloren met ruime cijfers, thuis van vv Grenswachters: 1-5.

Wij staan nog steeds op de 13de plaats in de rangschikking met 0 punten uit 3 duels, en NSV staat momenteel op de 5de plek, met 6 punten uit 3 wedstrijden. Het zal zeker niet makkelijk worden, maar we moeten toch gaan proberen om punten bij elkaar te sprokkelen. Ik wens dan ook alle spelers en de technische staf veel succes op zondag 15 oktober aanstaande in Nispen!!           Harry Brouns

Gepost in Algemeen, RIA-W1 | Reacties uitgeschakeld voor NSV – Ria Westdorpe, zondag 15 oktober 2017

Ria Westdorpe – vv Grenswachters, zondag 8-10-2017

Wedstrijdverslag van Ria Westdorpe – vv Grenswachters, zondag 8-10-2017

 Op zondag 8 oktober traden we aan voor een thuiswedstrijd tegen een oude bekende van ons: vv Grenswachters uit Putte. Deze ploeg hadden we 2 seizoenen geleden getroffen in de nacompetitie van de 3de klasse. Wij verloren toen uiteindelijk van de mannen uit Putte, en degradeerden naar de 4de klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1. vv Grenswachters is uiteindelijk ook weer in de 4de klasse beland, en had dit seizoen een goede start. Ze wonnen hun eerste 2 duels en staan nu gedeeld met vv Groede op de 1e plaats in de rangschikking. Wij hebben onze beide eerste twee duels verloren, en staan op de 13de plaats met 0 punten. Afgelopen weekend op zondag 1 oktober was er een dieptepunt voor onze ploeg in Oostburg. Na met 1-3 te hebben voorgestaan, verloren we uiteindelijk deze wedstrijd nog met 4-3! Dat hadden de eerste 3 punten móeten zijn.

De scheidsrechter vandaag was dhr. R. Schoonen. Deze zondag lukte toch niet al te veel bij Ria Westdorpe, en vv Grenswachters was ons wederom de baas. De eindstand na 90 minuten was 1-5 voor de mannen uit Putte. Na 3 duels nog geen punt voor Ria Westdorpe, en de meeste tegengoals (12), samen met VIVOO. Komend weekend op zondag 15 oktober spelen we uit tegen NSV uit Nispen. Deze ploeg staat momenteel op de 5de plaats, met 6 punten uit 3 wedstrijden. Op zondag 8 oktober wonnen zij knap, uit bij vv Steen, met 1-2.

Wij staan nog steeds op de 13de plek, met 0 punten uit 3 duels. De opdracht voor onze ploeg is duidelijk: hard trainen deze week, en volgende week alles geven in Nispen, om eventuele punten te kunnen meenemen naar Westdorpe!!                                                                                                                                   Harry Brouns

Andere uitslagen in deze 4de klasse A op zondag 8 oktober, waren: IJzendijke-Nieuw Borgvliet: 3-2, Koewacht-Oostburg: 3-0, METO-Clinge: 3-0, ODIO-Groede: 5-4, Steen-NSV: 1-2, en WVV’67-VIVOO: 4-2.

De stand in deze klasse is nu als volgt:

Grenswachters 3-9 ODIO 3-4
METO 3-7 Oostburg 3-4
Koewacht 3-7 Clinge 3-3
Groede 3-6 Steen 3-1
NSV 3-6 Nieuw Borgvliet 3-1
WVV’67 3-6 Ria Westdorpe 3-0
IJzendijke 3-6 VIVOO 3-0

 

Gepost in Algemeen, RIA-W1 | Reacties uitgeschakeld voor Ria Westdorpe – vv Grenswachters, zondag 8-10-2017

Ria Westdorpe – Grenswachters, zondag 8 oktober ‘17

 Voorbeschouwing van Ria Westdorpe – Grenswachters, zondag 8 oktober ‘17

   Op zondag 8 oktober 2017 spelen we een thuiswedstrijd tegen een oude bekende: vv Grenswachters. Twee seizoenen geleden hebben we nog 2 wedstrijden tegen deze club gespeeld in de nacompetitie. Wij kwamen als verliezers uit de strijd.

We hebben dus duidelijk iets goed te maken met de mannen uit Putte. Afgelopen weekend speelden we op zondag 1 oktober uit tegen vv Oostburg en verloren, na met 1-3 te hebben voor gestaan, uiteindelijk nog met 4-3. Het was een doldwaze eindfase geweest, waarin Ria Westdorpe compleet instortte.

Wij staan op de 13de plaats in de rangschikking, met 0 punten uit 2 duels en een doelsaldo van -3. Grenswachters staan op een gedeelde 1e plaats, samen met vv Groede. Beide ploegen hebben hun eerste twee wedstrijden gewonnen, maar vv Groede heeft een beter doelsaldo.

Het zal dus een zware opdracht worden tegen de ploeg uit Putte, maar niet geschoten is altijd mis. Deze week hard trainen, en er zondag aanstaande gewoon weer vol voor gaan. We moeten punten zien te halen. Ik wens dan ook alle spelers en de technische staf veel geluk op zondag 8 oktober met hun wedstrijd tegen vv Grenswachters!

Harry Brouns

Gepost in Algemeen, RIA-W1 | Reacties uitgeschakeld voor Ria Westdorpe – Grenswachters, zondag 8 oktober ‘17