Hontenisse – Ria Westdorpe, zond. 10-11-2019

Voorbeschouwing van vv Hontenisse – Ria Westdorpe, zond. 10-11-2019

Op zondag 10 november 2019 speelt de ploeg van Ria Westdorpe wederom een uitduel, en deze keer is vv Hontenisse de gastheer. Afgelopen weekend, op zondag 3 november 2019, won Ria Westdorpe ruim bij vv Koewacht: 0-4, en vv Hontenisse speelde toen uit tegen vv Breskens, en verloor met 3-0. In de rangschikking staat Ria Westdorpe momenteel op een prachtige 4de plaats, met 10 punten uit 5 duels. vv Hontenisse staat na 5 wedstrijden op 8 punten. Er liggen dus zeker kansen voor de mannen uit Westdorpe, maar vv Hontenisse uit is altijd een hele kluif. Maar we hebben ons voorgenomen om er vol voor te gaan. We zijn nu eenmaal in de winning mood!! Ik wens daarom de hele ploeg en de technische staf véél succes met hun duel op zondag 10 november uit tegen vv Hontenisse!!!                               Harry Brouns

De stand in deze klasse is voorafgaand aan dit duel als volgt:

Clinge 6-16 Sluis 5-7
Groede 6-13 Hulsterloo 5-6
Breskens 4-12 IJzendijke 5-3
Ria Westdorpe 5-10 Biervliet 6-3
Oostburg 6-  9 Koewacht 7-0
Hontenisse 5-  8    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.