Het bekeravontuur van Ria Westdorpe tot nu toe!!!

Het bekeravontuur van Ria Westdorpe tot nu toe!!!

Op zondag 1 september begon het avontuur met een uitwedstrijd tegen vv Aardenburg. Onze mannen wonnen overtuigend met 1-5! Het tweede duel was een thuiswedstrijd tegen zondag derde klasser vv Philippine. Dat was een ander verhaal. We verloren met 1-4. Nu spelen we op zaterdag 14 september onze laatste wedstrijd in deze poule en dat wordt een uitduel tegen vv Cadzand. Een wedstrijd die te doen moet zijn. vv Cadzand is een vierde klas ploeg van de zaterdagcompetitie zuid 1. Ik wens in ieder geval onze ploeg ontzettend veel sterkte met hun wedstrijd tegen vv Cadzand op zaterdag 14 september a.s. om 17.00 uur.                                                                                                      Harry Brouns

Stand in deze poule is na 2 wedstrijden als volgt:

  1. vv Philippine  2-6 (+6)
  2. Ria Westdorpe 2-3 (+1)
  3. Aardenburg  2-3 (-2)
  4. Cadzand  2-0 (-5)
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.