Voorbeschouwing van Ria Westdorpe – vv Biervliet, zondag 17-3-‘19

Op zondag 17 maart 2019 speelt onze 1e selectie een thuisduel. De tegenstander is vv Biervliet. Dit zal een énorm belangrijke wedstrijd worden, want de 2 ploegen staan in de ranglijst bijzonder dicht bij elkaar. Ria Westdorpe op de 12de plaats, met 11 punten uit 16 duels, en vv Biervliet op de 13de plek, met 10 punten, maar uit slechts 15 wedstrijden. Eerder in dit seizoen speelden we in Biervliet al een keer tegen elkaar met als uitslag: 2-2. Voor vandaag geldt er maar één opdracht voor de mannen uit Westdorpe, en dat is winnen!! Op zondag 10 maart waren er 5 van de 7 geplande wedstrijden afgelast. Alleen Biervliet-Groede: 0-2, en Steen-Vogelwaarde: 3-0 gingen door. Ik wens de gehele selectie en de technische staf van Ria Westdorpe ontzettend veel sterkte met hun duel tegen vv Biervliet.   Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.