Nabeschouwing van vv Breskens – Ria Westdorpe, zondag 4 november 2018

 Nabeschouwing van vv Breskens – Ria Westdorpe, zondag 4 november 2018

 

                                          

Op zondag 4 november 2018 speelde onze 1e selectie een uitwedstrijd tegen vv Breskens. Deze club is momenteel de trotse lijstaanvoerder van onze 4de klasse A. Het zou zeker geen gemakkelijke opgave worden voor onze mannen, maar toch gingen we er vol voor. De scheidsrechter op deze zondag 4 november 2018 was dhr. J. de Jong. De wedstrijd was 9 minuten oud, toen Ludovico Cantoro namens Ria Westdorpe de 0-1 op het bord liet verschijnen. Wat een verrassing!! Vlak voor het rustsignaal viel pas de gelijkmaker via Jan van den Broecke. 1-1 Bij de rust, bepaald niet slecht te noemen. In de 2de helft kwam het verschil tussen beide ploegen toch iets duidelijker naar voren, maar het duurde toch tot de 63e minuut voordat vv Breskens op 2-1 kwam via Niels de Booy. Die stand bleef ook best lang op het bord staan, totdat Soufian Dooms er in de slotminuten nog 2 inprikte, en de 4-1 eindstand werd bereikt. Niet slecht gedaan tegen de koploper! We hebben ze toch goed bezig gehouden. De volgende wedstrijd voor onze mannen is op zondag 18 november, en dat wordt een thuisduel tegen vv Hontenisse.                                                                                                                 Harry Brouns

 

Andere uitslagen in deze 4de klasse A waren vandaag als volgt: Koewacht-Biervliet: 4-2, Oostburg-IJzendijke: 1-0, Hontenisse-Hulsterloo: 8-1, Vogelwaarde-ODIO: 3-6, METO-WVV’67: 3-2, en Groede-Steen: 1-1.

De stand in deze klasse is nu als volgt:

Breskens 7-18 Koewacht 7-9
Hontenisse 7-17 WVV’67 7-9
METO 7-16 Hulsterloo 7-7
ODIO 7-16 Vogelwaarde 7-5
Oostburg 7-16 Ria Westdorpe 7-2
Steen 7-13 Biervliet 7-1
Groede 7-10 IJzendijke 7-1

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.