Breskens – Ria Westdorpe, zondag 4 november 2018

Voorbeschouwing van vv Breskens – Ria Westdorpe, zondag 4 november 2018

 

                                       

Op zondag 4 november aanstaande speelt onze 1e selectie een uitduel tegen vv Breskens. Deze ploeg is momenteel lijstaanvoerder in deze 4de klasse a van het zondagvoetbal zuid 1. Ze hebben 15 punten behaald uit 6 duels. Wij staan er een heel stuk slechter voor. Wij staan op de 12de plek, met slechts 2 punten uit 6 wedstrijden. We zullen er voor moeten zorgen, dat we allemaal fit zijn en een optimale inzet tonen. Ieder behaald punt is kostbaar in deze fase. De bal blijft rond, en verrassingen vallen overal wel eens. vv Breskens won tenslotte ook tijdens het weekend van 28 oktober jongstleden maar nipt met 1-2, uit bij hekkensluiter vv IJzendijke. Ik bedoel maar. Ik wens daarom alle spelers en de technische staf van Ria Westdorpe ontzettend veel sterkte met hun missie in Breskens op zondag 4 november aanstaande!!                                      Harry Brouns

De stand in deze klasse is voorafgaand aan deze wedstrijd als volgt:

Breskens 6-15 WVV’67 6-9
Hontenisse 6-14 Hulsterloo 6-7
METO 6-13 Koewacht 6-6
ODIO 6-13 Vogelwaarde 6-5
Oostburg 6-13 Ria Westdorpe 6-2
Steen 6-12 Biervliet 6-1
Groede 6-9 IJzendijke 6-1
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.