Nabeschouwing van vv Biervliet – Ria Westdorpe, zondag 28 oktober 2018

GEEN DRIEPUNTER VOOR BEIDEN!!

 

                                    

Op zondag 28 oktober 2018 speelde onze 1e selectie een uiterst belangrijk uitduel. Tegenstander was vv Biervliet. Het was voor beide ploegen hun 6de wedstrijd in dit lopende seizoen 2018-2019. Ria Westdorpe had tot nu toe 1 punt behaald en vv Biervliet stond zelfs op 0 punten. De winnaar vandaag zou dus goede zaken doen. Eigenlijk waren onze mannen verplicht om te winnen, anders zouden we weer zo’n scenario krijgen als vorig seizoen. Ik was zelf niet aanwezig en weet dus niet wie de beste kansen heeft gehad. Maar de einduitslag doet vermoeden dat beide partijen aan elkaar waren gewaagd. Ria Westdorpe kwam op 0-1, daarna werd het gelijk: 1-1. Ria Westdorpe heeft nog op 1-2 gestaan, maar de 3 punten werd hun door de neus geboord, door de gelijkmaker van vv Biervliet: 2-2. Beide ploegen 1 punt, waar eigenlijk niemand iets aan had. Maar ieder punt is meegenomen zullen we maar zeggen. In de huidige stand staat Ria Westdorpe nu op de 12de plaats, met 2 schamele punten uit 6 duels. Alleen vv Biervliet en vv IJzendijke staan nog lager op de respectievelijke 13de en 14de plek, met beiden slechts 1 punt uit 6 wedstrijden! Komend weekend staat vv Breskens uit op het programma, en dat is heel andere koek. Maar je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt. Het is en blijft voetbal, en alles is mogelijk. Als de inzet er maar is, dat is al héél wat waard!!                                                       Harry Brouns

 

Andere uitslagen vandaag in deze 4de klasse a waren als volgt: ODIO-Hontenisse: 3-3, METO-Koewacht: 6-0, Hulsterloo-Vogelwaarde: 4-1, IJzendijke-Breskens: 1-2, Steen-Oostburg: 7-0, en WVV’67-Groede: 1-0.

De stand is nu als volgt:

Breskens 6-15 WVV’67 6-9
Hontenisse 6-14 Hulsterloo 6-7
METO 6-13 Koewacht 6-6
ODIO 6-13 Vogelwaarde 6-5
Oostburg 6-13 Ria Westdorpe 6-2
Steen 6-12 Biervliet 6-1
Groede 6-9 IJzendijke 6-1

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.