Voorbeschouwing van vv Biervliet – Ria Westdorpe, zondag 28 oktober 2018

Voorbeschouwing van vv Biervliet – Ria Westdorpe, zondag 28 oktober 2018

                      

Op zondag 28 oktober 2018 spelen onze mannen een uitwedstrijd tegen vv Biervliet. Dit zal een heel belangrijk duel worden voor beide ploegen. Ria Westdorpe staat in de rangschikking op de voorlaatste plek, met 1 punt uit 5 duels en vv Biervliet staat allerlaatste, met 0 punten uit 5 wedstrijden. Wie deze wedstrijd wint is spekkoper. Afgelopen weekend, op zondag 21 oktober, had Ria Westdorpe zijn 1e punt behaald, na een gelijkspel tegen vv Hulsterloo. vv Biervliet verloor toen uit bij Groede met 2-1. Mannen, iedereen is zich bewust van het belang van deze wedstrijd, dus laten we er allemaal voor gaan. Ik wens dan ook alle spelers en de technische staf veel sterkte met hun wedstrijd in Biervliet op zondag 28 oktober!!                                                               Harry Brouns

 

De stand in deze klasse is voorafgaand aan de wedstrijd van zondag als volgt:

Oostburg 5-13 Koewacht 5-6
Hontenisse 5-13 WVV’67 5-6
ODIO 5-12 Vogelwaarde 5-5
Breskens 5-12 Hulsterloo 5-4
METO 5-10 IJzendijke 5-1
Steen 5-9 Ria Westdorpe 5-1
Groede 5-9 Biervliet 5-0
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.