Nabeschouwing van Ria Westdorpe – vv Hulsterloo, zondag 21 oktober 2018

Nabeschouwing van Ria Westdorpe – vv Hulsterloo, zondag 21 oktober 2018

 

 

HET ÉÉRSTE PUNT IS BINNEN!!!

Op zondag 21 oktober 2018 speelde onze 1e selectie een thuiswedstrijd tegen vv Hulsterloo. Wij stonden vooraf nog zonder punten, en waren vastbesloten om daar verandering in te brengen. Ria Westdorpe begon heel sterk aan het duel en ging voor iedere bal. Bij Ria bracht Maik de stand op 1-0. Een goed begin! Maar nog voor het rustsignaal bracht onze tegenstander de score op 1-1. Na de thee was het Yassine die in de 74e minuut scoorde voor Ria Westdorpe: 2-1. Maar van die voorsprong konden we maar kort genieten, want enkele minuten later was het alweer gelijk: 2-2. Jammer, 2x een voorsprong uit handen gegeven. Na 90 minuten hadden we eindelijk ons eerste punt behaald, en we staan niet meer laatste. Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan! Mannen, een compliment is wel op zijn plaats! Achteraf gezien was het ook wel een terechte uitslag. Komend weekend spelen we uit tegen vv Biervliet, de huidige hekkensluiter. Een méér dan belangrijk duel. We moeten gaan voor de winst en voor niets anders! Ik wens iedereen daar ook veel succes mee.                                                         Harry Brouns

 

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Breskens-ODIO: 2-0, Groede-Biervliet: 2-1, Hontenisse-WVV’67: 3-0, Koewacht-IJzendijke: 4-0, Oostburg-METO: 2-0, en Vogelwaarde-Steen: 0-2.

De stand is nu als volgt:

Oostburg 5-13 Koewacht 5-6
Hontenisse 5-13 WVV’67 5-6
ODIO 5-12 Vogelwaarde 5-5
Breskens 5-12 Hulsterloo 5-4
METO 5-10 IJzendijke 5-1
Steen 5-9 Ria Westdorpe 5-1
Groede 5-9 Biervliet 5-0
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.