Nabeschouwing van Ria Westdorpe – vv Steen, zondag 7 oktober 2018

Nabeschouwing van Ria Westdorpe – vv Steen, zondag 7 oktober 2018

 

                              

Op zondag 7 oktober 2018 speelden de mannen van Ria Westdorpe hun derde competitiewedstrijd van dit seizoen. Vandaag was vv Steen de tegenstander. De eerste 2 duels hadden we verloren, respectievelijk van vv Oostburg, en van vv ODIO uit Ossendrecht. Vooral de thuiswedstrijd op zondag 30 september 2018 tegen vv ODIO was uiterst tumultueus verlopen: niet gewonnen en 9 gele kaarten en een rode!! We zouden vandaag moeten proberen om de rust te bewaren en beginnen met het verzamelen van punten. In het afgelopen seizoen speelden we ook 2x tegen vv Steen. In St. Jansteen werd het een kleine overwinning voor vv Steen: 1-0, en in Westdorpe werd het een groter verlies voor ons: 1-4. We hadden dus iets goed te maken. Scheidsrechter op deze zondag 7 oktober was dhr. A. Smits. Alle goede intenties ten spijt lukte het vandaag wederom niet om punten te sprokkelen. De einduitslag werd een ruime overwinning voor vv Steen: 0-6! Jammer, weer geen punten. Mede door deze uitslag staan wij stijf onderaan de ranglijst met 0 punten uit 3 wedstrijden, en een doelsaldo van -12! De volgende tegenstander op zondag 14 oktober 2018 zal WVV’67 uit Woensdrecht zijn. Het wordt voor ons een uitduel.         Harry Brouns

 

Andere uitslagen op zondag 7 oktober 2018 waren als volgt: Koewacht-Groede: 1-4, ODIO-IJzendijke: 2-0, Hontenisse-Oostburg: 0-0, Vogelwaarde-METO: 0-0, Breskens-WVV’67: 1-0, en Hulsterloo-Biervliet: 2-0.

De stand is nu als volgt:

Breskens 3-9 WVV’67 3-3
ODIO 3-9 Koewacht 3-3
Oostburg 3-7 Hulsterloo 3-3
Hontenisse 3-7 Groede 3-3
METO 3-7 IJzendijke 3-1
Vogelwaarde 3-5 Biervliet 3-0
Steen 3-3 Ria Westdorpe 3-0

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.