Ria Westdorpe – vv Steen, zondag 7 oktober 2018

Voorbeschouwing van Ria Westdorpe – vv Steen, zondag 7 oktober 2018

 

Op zondag 7 oktober 2018 spelen we een thuiswedstrijd tegen vv Steen. Het is de derde wedstrijd in dit nieuwe seizoen 2018-2019. De eerste 2 gingen beiden verloren. vv Oostburg en vv ODIO waren de tegenstanders. Vooral de laatste wedstrijd, thuis tegen vv ODIO was een duel dat bol stond van de gele kaarten en ook nog een rode. We verloren toen met 2-3, terwijl 3-3 een betere afspiegeling was geweest. Tegen vv Steen zal onze reservekeeper in actie moeten komen, want Mike Danschutter zal zeker enkele wedstrijden zijn  geschorst. We staan nog op 0 punten, evenals vv Steen, vv Biervliet, vv Hulsterloo, en vv Groede. Toch moeten we zorgen dat we aansluiting blijven houden, want anders wordt het weer een seizoen zoals het vorige, en dat wilt niemand!! In het vorige seizoen speelden we 2x tegen vv Steen. In Westdorpe werd het 1-4 en in Sint-Jansteen werd het 1-0. Ik wens alle spelers en de technische staf ontzettend veel sterkte met hun wedstrijd tegen vv Steen op zondag 7 oktober aanstaande!!                                                                 Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.