Ria Westdorpe – vv ODIO, zondag 30 september 2018

Voorbeschouwing Ria Westdorpe – vv ODIO, zondag 30 september 2018

Op zondag 30 september 2018 spelen we ons tweede duel van de nieuwe  competitie 2018-2019. Het wordt een thuisduel tegen vv ODIO uit Ossendrecht. Deze ploeg eindigde vorig seizoen in deze 4de klasse A op de 3de plaats, met 47 punten uit 26 wedstrijden. Ze haalden ook nog een periodetitel. Wij eindigden toen op de veilige 11de plek, met 26 punten uit even zoveel wedstrijden. Op zondag 23 september 2018 hadden we ons 1e duel gespeeld, uit tegen vv Oostburg. Dat werd jammer genoeg een ruime nederlaag: 5-0. vv ODIO speelde op die zondag thuis tegen Hulsterloo, en won met 2-0. Wij hebben duidelijk iets goed te maken, maar dat dat moeilijk wordt, zal niemand verbazen. Ik wens dan ook alle spelers en de technische staf ontzettend veel succes op zondag 30 september 2018 met hun duel tegen vv ODIO uit Ossendrecht.          Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.