Ria Westdorpe – Grenswachters, zondag 8 oktober ‘17

 Voorbeschouwing van Ria Westdorpe – Grenswachters, zondag 8 oktober ‘17

   Op zondag 8 oktober 2017 spelen we een thuiswedstrijd tegen een oude bekende: vv Grenswachters. Twee seizoenen geleden hebben we nog 2 wedstrijden tegen deze club gespeeld in de nacompetitie. Wij kwamen als verliezers uit de strijd.

We hebben dus duidelijk iets goed te maken met de mannen uit Putte. Afgelopen weekend speelden we op zondag 1 oktober uit tegen vv Oostburg en verloren, na met 1-3 te hebben voor gestaan, uiteindelijk nog met 4-3. Het was een doldwaze eindfase geweest, waarin Ria Westdorpe compleet instortte.

Wij staan op de 13de plaats in de rangschikking, met 0 punten uit 2 duels en een doelsaldo van -3. Grenswachters staan op een gedeelde 1e plaats, samen met vv Groede. Beide ploegen hebben hun eerste twee wedstrijden gewonnen, maar vv Groede heeft een beter doelsaldo.

Het zal dus een zware opdracht worden tegen de ploeg uit Putte, maar niet geschoten is altijd mis. Deze week hard trainen, en er zondag aanstaande gewoon weer vol voor gaan. We moeten punten zien te halen. Ik wens dan ook alle spelers en de technische staf veel geluk op zondag 8 oktober met hun wedstrijd tegen vv Grenswachters!

Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.