v Oostburg – Ria Westdorpe, zondag 1 oktober ‘17

Kort wedstrijdverslag van vv Oostburg – Ria Westdorpe, zondag 1 oktober ‘17

             RIA WESTDORPE BEZWIJKT ONDER DE DRUK EN

                        LEVERT KOSTBARE PUNTEN IN !!!

Op zondag 1 oktober 2017 speelden we onze 2de wedstrijd in het nieuwe seizoen 2017-2018. Het betrof een uitwedstrijd tegen vv Oostburg.
Wij hadden ons 1e duel op zondag 24 september 2017, thuis tegen vv Groede, met 1-3 verloren. vv Oostburg had op die zondag met 1-1 gelijkgespeeld, uit bij vv Steen.

Wij hadden dus duidelijk iets goed te maken. Scheidsrechter was dhr. A. Smits. De eerste helft ging een beetje gelijk op, en er werd niet gescoord. Na de thee was het Lucovic Cantoro, die de 0-1 op het bord liet verschijnen, namens Ria Westdorpe, in de 55e minuut. Een tijdje later, in de 61e minuut kwamen we zelfs op 0-2 via Mo Kilic! Wat een weelde. Maar 6 minuten later zorgde Jelle Bakker namens vv Oostburg voor de 1-2.
Wij bleven moedig strijden, en kregen de beloning hiervoor in de 71e minuut, toen Aimat de 1-3 scoorde, uit een toegekende strafschop. Wat kon er nog misgaan? Maar de ploeg uit Oostburg zette nog eens hevig aan. Ook vv Oostburg kreeg een penalty, die echter werd tegengehouden door onze keeper Mike Danschutter.
Maar wat bleek? De scheidsrechter vond dat onze keeper te vroeg had bewogen. De strafschop moest over, en via Arjen Versluijs kwam de 2-3 op het bord. Ria werd toch nerveuzer. En geloof het of niet: in de 87e minuut viel de 3-3, via Timo Bertens!!! En in werkelijk de allerlaatste minuut scoorde Andrew Wesbeek ook nog eens de 4-3 voor vv Oostburg! Wat een wedstrijd!

De spelers van Ria Westdorpe verlieten met gebogen hoofd het veld. Hoe had dit kunnen gebeuren? Dit had niet mógen gebeuren. De druk was voor enkele spelers teveel geworden. Eeuwig jammer!! Volgend weekend, op zondag 8 oktober, spelen we weer thuis, en dan tegen een oude bekende: vv Grenswachters uit Putte. Uithuilen, hard trainen, en er aanstaande zondag weer vol voor gaan!!

Andere uitslagen van vandaag in deze 4de klasse A:

Clinge-ODIO: 2-1, Grenswachters-Steen: 3-2, Groede-WVV’67: 5-0, METO-IJzendijke: 8-1, Nieuw Borgvliet-Koewacht: 0-1, en NSV-VIVOO: 4-1.

De stand in deze 4de klasse A is na vandaag als volgt:

Groede 2-6 IJzendijke 2-3
Grenswachters 2-6 WVV’67 2-3
METO 2-4 Steen 2-1
Oostburg 2-4 ODIO 2-1
Koewacht 2-4 Nieuw Borgvliet 2-1
NSV 2-3 Ria Westdorpe 2-0
Clinge 2-3 VIVOO 2-0

Harry Brouns

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.