vv Oostburg – Ria Westdorpe, zondag 1 oktober 2017

Voorbeschouwing van vv Oostburg – Ria Westdorpe, zondag 1 oktober 2017

                                                

Op zondag 1 oktober 2017 spelen we ons tweede duel van deze nieuwe competitie 2017-2018. Het betreft een uitwedstrijd tegen vv Oostburg.

Wij verloren afgelopen weekend onze eerste ontmoeting, thuis tegen vv Groede met 1-3. vv Oostburg speelde toen gelijk met 1-1, uit bij vv Steen. Afgelopen seizoen speelden we 2x tegen vv Oostburg: uit verloren we nipt met 2-1, en thuis wederom nipt met 3-4, een duel met véél doelpunten.

Zondag bundelen we onze krachten, en gaan proberen om de eerste punten binnen te halen. Aan de spelers zal het niet liggen, die willen wel, maar vv Oostburg natuurlijk ook. Laten we hopen op een sportieve wedstrijd, en laat de beste winnen! Ik wens dan ook de gehele selectie en de technische staf ontzettend veel sterkte op zondag 1 oktober 2017 in Oostburg!!                                                                               Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.